E Premte, 20 Janar 2017

EC:Rruget e kalueshme vetem ne disa akse kalohen me zinxhire

17 January 2017

Pasi kane pushuar reshjet e bores dhe temperaturat kanë pësuar nje rritje jo shumë të ndjeshme kanë sjellë edhe përmirësim të qarkullimin e mjeteve në akset...

Më shumë >>

Banneri 468x60 Albanian-University

leka-2Princ Leka Zogu e Elia Zaharia, zbulojnë detajet e dasmës mbretërore

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në:


Analizë

Merkel, “e domosdoshmja” ne Europe
12/11/2015
article thumbnail

Shikoni perreth Europes dhe do vereni se nje lider qendron mbi te gjithe. Ajo eshte Angela Merkel. Francois Hollande eshte dorezuar nga pretendimi se vendi i tij udheheq kontinentin. David Cameron, i  [ ... ]


Politikë

Ekonomi

Kronikë

Sociale